REDEL KFT

Redel KFT office building

A REDEL Kft a LEMO kelet európai központú gyártó és galvanizáló leányvállalata Magyarország központjában, Budapesten.  A 7000 nm2-es gyártóterületről a LEMO leányvállalataihoz, illetve a magyar, román és bolgár piacra szállítjuk termékeinket. 

Kulcsterületeink

Az elsődleges tevékenységünk: 

  • Forgácsolás 
  • Galvanizálás 
  • Műanyag fröccsöntés 
  • Standard csatlakozószerelés 
  • Minőségirányítás 
  • Logisztika, alapanyagbeszerzés 
  • Raktározás és disztribúció 
  • Csatlakozó értékesítés és kábelszerelés 
     

Miben segíthetünk?

Cím:

Nagysándor József u. 6-12. H-1201 BUDAPEST

Kapcsolat:

Mail: info-hu@lemo.com Telefon: +(36 1) 421 47 10 Fax: +(36 1) 421 47 57
Helyi gyártótevékenység

 

 

Forgácsolás:

 

Dinamikusan fejlődő forgácsoló üzemünkben fém és műanyag alkatrészek precíziós forgácsolását végezzük. Modern technológiájú hajtott szerszámos CNC eszterga gépeinkkel meg tudunk felelni a legmagasabb vevői elvárásoknak is.

 

 

Galvanizálás:

 

Nikkelezés, krómozás, aranyozás és egyéb felületkezeléseink biztosítják a különböző fém alkatrészek korrózió elleni védelmét, hosszú élettartamát, jobb vezetőképességét és vizuálisan esztétikus megjelenését.

 

 

Műanyag fröccsöntés:

 

Kiváló minőségű műanyag alkatrészek fröccsöntését végezzük hőre lágyuló és hőre keményedő műszaki műanyagokbók egyaránt.

 

 

Standard csatlakozószerelés:

 

Szerelő automatákon és a manuális szerelő állomásokon szereljük készre csatlakozóinkat, széles termékpalettát biztosítva vevőink számára.

 

 

Minőségirányítás: 

 

A REDEL Kft a következő tanúsítványokkal rendelkezik: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018    

Magasan képzett beszerzési, logisztikai és raktári csapatunk azon dolgozik, hogy a gyártásunkat a lehető legjobb beszerzési és szállítási feltételek biztosítása mellett szolgálja ki. Beszállítóink is elkötelezettek, hogy a minőségi alapanyagok időre rendelkezésre álljanak. Rugalmas és gördülékeny raktári tevékenységeinket modern páternoszterek segítik.

Logisztika, beszerzés, raktározás és disztribúció 

Magasan képzett beszerzési, logisztikai és raktári csapatunk azon dolgozik, hogy a gyártásunkat a lehető legjobb beszerzési és szállítási feltételek biztosítása mellett szolgálja ki. Beszállítóink is elkötelezettek, hogy a minőségi alapanyagok időre rendelkezésre álljanak. Rugalmas és gördülékeny raktári tevékenységeinket modern páternoszterek segítik.

Kereskedelem: Két fős csapatunk technikai tanácsadással, árajánlatok és visszaigazolások készítésével, a lehető legjobb szállítási idők megteremtésével szolgálja ki a magyar, román és bolgár vevőket.
Kereskedelem:

Két fős csapatunk technikai tanácsadással, árajánlatok és visszaigazolások készítésével, a lehető legjobb szállítási idők megteremtésével szolgálja ki a magyar, román és bolgár vevőket.  

Kábelszerelés
Kábelszerelés:

Széles raktárkészletünknek köszönhetően csatlakozóink kábelszerelésére is lehetőség van, ügyfeleink igényeinek megfelelően.  

Partnerség: Támogatjuk a jövő fiatal mérnökeit. Hivatalos szponzorai vagyunk két egyetemi csapatnak, a Budapesti Műszaki Egyetem Formula Student csapatának és a Győri Egyetem Arrabona Racing Team csapatának.
Partnerség:

Támogatjuk a jövő fiatal mérnökeit. Hivatalos szponzorai vagyunk két egyetemi csapatnak, a Budapesti Műszaki Egyetem Formula Student csapatának és a Győri Egyetem Arrabona Racing Team csapatának.  

Contact us
Contact-us-1576x512.jpg

Do you have a challenging project?

No matter how harsh the environment may be, LEMO has a solution ready for you to implement today. If not, we promise to relentlessly innovate until we find one.

Please take a moment to reach out and describe your project, technical specifications and deadlines. We’re standing by and looking forward to hearing from you – and adding your business to our thousands of longstanding satisfied customers, partners and employees – very soon.