Pro-actief, nauwkeurig en een ‘can do’ mentaliteit, dit is wat wij graag zien in onze nieuwe collega in de functie van : 

Team Lead Logistics (full time) 

Haarlem, Nederland  •  Vast contract  • Zo spoedig mogelijk

Responsabilities

 

Ons magazijn is een zeer belangrijke schakel binnen de organisatie en in deze afwisselende functie heb je dan ook veel contact met collega’s van diverse afdelingen, zoals kantoor en assemblage. Je geeft leiding aan een team van ca 6 enthousiaste medewerkers en je houdt je bezig met het voorbereiden en verdelen van de werkzaamheden binnen het team, zoals het inboeken van goederen, het picken van werkorders en het voorbereiden van de verzendingen. Aangezien het gaat om het verzamelen van (zeer) kleine onderdelen van connectors (die ook nog eens op elkaar lijken), is het van groot belang dat je nauwkeurig en precies werkt en dit ook over kan brengen op jouw collega’s. Dankzij jouw motiverende karakter, focus op kwaliteit en een dienstverlenende instelling weet je jouw werkdag iedere dag tevreden af te sluiten. In deze functie rapporteer je aan Manager Operations.

Profile

 

Wat ga je doen?
Je bereidt en verdeelt de werkzaamheden van het logistieke team voor;
Je bewaakt de uitvoering en voortgang van de werkzaamheden in het magazijn;
Je coacht jouw team zodat zij optimaal kunnen en willen functioneren;
Je voert evaluatie -, functionerings – en beoordelingsgesprekken met de medewerkers;
Je doet verbetervoorstellen ten aanzien van de logistieke processen;
Je werkt grotendeels mee in de operatie.

Wie hopen we dat jij bent?
Je bent een enthousiast persoon: gemotiveerd, nauwkeurig en je hebt een menselijke manier van aansturen;
Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als (senior) logistiek medewerker, bij voorkeur binnen een technische organisatie;
Je bent iemand die graag in een team werkt, maar ook zelfstandig taken op kan pakken;
Je kan de Nederlandse en Engelse taal spreken, lezen en schrijven;
Je hebt MBO werk- en denkniveau."

LEMO Offer

 

  • Een salaris tussen €2.850 en €3.800,- bruto per maand op basis van 40 uur (inschaling volgt op basis van leeftijd en ervaring)
  • 27 vakantiedagen plus aanvullend verlof tussen Kerst en Nieuwjaar (tenzij het werk het echt niet toelaat)
  • Na een jaar uitzicht op een vast dienstverband
  • Volop ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling
  • Collectief pensioen bij Zwitserleven
  • We organiseren met regelmaat een gezellige vrijdagmiddagborrel en leuke bedrijfsfeestjes en sowieso drinken we iedere dag de lekkerste koffie van de Waarderpolder (en uiteraard hebben we ook voor theedrinkers volop keuze)!

Are you interested in learning more about us? Please visit our Career or discover our history.

Je hebt wellicht nog niet eerder over ons gehoord, maar sinds de oprichting van LEMO in Zwitserland (al in 1946) hebben we ons ontwikkeld tot de wereldwijde marktleider in het ontwerp en de productie van connectoren en kabelassemblages. Onze producten bieden een hoogwaardige oplossing op toepassingen waar buitengewoon hoge eisen worden gesteld aan betrouwbaarheid en dan ook nog eens in extreme omstandigheden. Je vindt ons bijvoorbeeld terug in de Medische sector, in de Machinebouw, bij Professionele Audio – en Videoapparatuur, maar ook in de Ruimtevaart en de wereld van de Formule 1. Kom je bij ons werken, dan kom je werken bij een internationaal opererend familiebedrijf, actief in meer dan 80 landen wereldwijd. Ons nieuwe high-end kantoor voor de Benelux is gevestigd in Haarlem (Waarderpolder). Vanuit deze vestiging werken wij dagelijks met 50 collega’s (en we groeien nog door) om onze waarde richting (potentiële) klanten continue te vergroten. 

Ga je deze uitdaging aan? Dan leren wij je graag kennen! Wil je meer inhoudelijke informatie over deze functie? Neem dan gerust contact op met afdeling HR op 023-2060710.

Solliciteren kan per

lemo group
Working at LEMO

Help us protect, save and bring people together, develop and share knowledge, optimise production and the use of natural resources. By helping to engineer, design, build, set up, distribute or sell our renowned interconnect solutions, you can play a vital role in revolutionary technologies on Earth and beyond. Regardless of the industry, our work is always about creating perfectly safe, high-performance connections for highly demanding and critical applications.

Learn more